Jdi na obsah Jdi na menu
 


Rádce

Proč stavět Velkolepé Budovy, včetně popisu jak získat plánky a které další budovy pomáhají cechu.

Co jsou Kolečka/Rotace, k čemu je dobré Lešení.

Určitě sem přidám rady ohledně pomocníků při výpočtu náhozu 1,9 a v případě PC i něco navíc. 

Diky nově příchozím do cechu budu postupně přidávat další věci jak na ně budeme přicházet. V plánu je vše doplnit i o obrázky ze hry, jak z PC verze, tak i z mobilu. Za případné návrhy, včetně případného návrhu úpravy předem děkuju. 

 

Důležité rady sepsané Managerkou/Vedoucí přes úklid v cechu a současně hlavní Ouřadkyní v jedné osobě. 

Jednou z nejdůležitějších rad je: Nespěchat! Nespěchat! A ještě jednou nespěchat!

V jedné době zůstat klidně 3 měsíce (i daleko déle) a dostatečně se zásobit mincemi, kladívky i surkami.

Z doby železné bych osobně doporučila přechod do doby raný středověk až mám cca 500 tisíc mincí, 300 tisíc kladívek, 200 surek od každé z doby železné a 100 surek z doby raného středověku. A o Bodech výzkumu ani nemluvě.

Tato zásoba suerk usnadní jednak výzkum nové doby a jednak vyjednávání v expedici.

 

Během výzkumu postupně obnovuju všechny budovy z doby železné za nové, výkonnější, budovy z doby raný středověk.

Jediné, co nechám stát z doby železné jsou výrobny na surky, u kterých mám naleziště na mapě. Tzn. že mi vyrábí 5 ks za 4 hodiny. Od každé takové výrobny si nechám 1 nebo více kusů dle místa a přidám k nim ty výrobny z raného středověku, které opět mám na mapě. A to v počtu dle místa.

 

A kam dávat FB které mi neustále přiskakují na liště?

Jedna možnost je, zaplnit ve výzkumu první tři obdélníčky z vrcholného středověku. Ale v žádném případě nedáváme odemknout / vyzkoumat. Takto budeme mít přichystáno pro další přechod.

 

Další možností je dávat FB do VB (do rotací). Též lze po domluvě se sousedy a přáteli přispívat do jejich VB a tím si tak zajistit plánky na VB kterou máte zájem stavět

 

A to nejdůležitější!

Žijte ofline život :-)

 
 
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Pozdrav

(BOB0808 Arvahall, 9. 1. 2022 21:01)

Ahoj,
Zdravím cech Trosečníci, konkrétně tvůrce těchto stránek.

Také jsem logickým vývojem dospěl do stadia kdy jsem poskytoval rady různým hráčům. Nejdřív je však od jiných hráčů přijímal. Když jsem zjistil že jsou kladné odezvy a to že někdo chce moje rady "zvěčnit", náhodou jsem narazil na tyto stránky.

To už jsem měl skoro jasno, nicméně došlo k poslednímu požduchnutí.

Právě jsem přidal na svoje stránky odkaz na tyto. I když zatím jen úplně dole a malinkým písmem. Nevím jak moc dobře jsem je udělal, je to stále jen ideový návrh.

Stránky jsem vytvořil primárně pro cech ve světě H. Ale hraji také v C a D. Nevím jak moc se bude se to bude šířit a jestli vůbec. Pár odkazů jsem už ale poslal. (V A jsem taky)

Neopisoval jsem. Snažil jsem se aby to byl originál. I proto jsem si to tady trochu víc pročetl až teď. Některé věci jsou tu srozumitelnější než u mě, některé vůbech chybí. Rád bych je někdy třeba použil. Nabízím za to stejnou protislužbu. Cokoli by se hodilo a mohlo by být použito nechť i je.

Takže chci poděkovat za inspiraci, Bob.

https://tipy-a-triky.estranky.cz/