Jdi na obsah Jdi na menu
 


CE - CB - VB

Na vše níže napsané se můžeš poptat případně k tomu daném vlákně. 

 

CE - Cechovní Expedice - Trvá 6 dní a požadovaným limitem či povinností je u nás první kolo. není tak náročné a i nováčci ho během několika týdnů zvládnou bez problému. A je to jedna z prvních věcí která jim začne dávat za každý jejich úspěch nějaký bonus. 

Víc o CE najdetš zde


CB - Cechovní Bitvy - Trvají 11 dní a i na ně je myšleno v pravidlech cechu. Minimální limit střetů (Boj i vyjednávání) je 30, takže pokud zvládnete 3 střety denně, tak máte splněno. U bitev je důležité sledovat značky na mapě - jsou dvě, něco jako zaměřovací terčík a přeškrtnuté kolečko. Velitelé v cechu určují směr kudy povedeme boje. Pokud není žádné pole označeno, tak je třeba vyčkat. Pokud je v blízkosti pole které není zabrané (nemá žádnou barvu cechu na mapě) lze se pokusit o jeho zabrání i bez označení. Je také důležité sledovat Centrum zpráv, velitelé odhalují plány na postup, koalice, případně časové plány na hromadné útoky. Pokud by si měl snad nějaký nápad, tak je vítán. Víc očí víc vidí. 

Více o CB najdeš zde.

 

VB - Velkolepé Budovy - Velkolepé budovy jsou důležitou součástí hry. Ty nejdůležitější včetně toho jak na plánky najdete sepsané zde, kompletní seznam VB zde.