Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nához - Rotace/Kolečka

Ve vláknu 5, 10, 20, 30, 50 a 100 bodů se chováme následovně.

 

1. vybereme si vlákno podle zamýšlené investice našich výzkumných bodů

2. přes kancelářskou svorku vložíme svojí VB

3. Zeleně je vidět vložení tebou vybrané budovy. U VB nad námi klikneme na otevřít (symbol hradu).

POZOR: Občas e stává že svou budovou dají do vlákna dva hráči současně a může se stát že své body vložíte někomu jinému

4.přispějeme do ní naše body v počtu rovnajícímu se názvu vlákna. V rotace 5 bodů vložíme 5 bodů, v rotace 10 bodů vložíme 10 bodů atd. Žlutě je vyznačen viditelný rozdíl růstu bodů.

 

Proč přispívat do rotací?

Je důležité říci že v kolečkách o své body nepřijdete. Vám je do vybrané budovy "vrátí" zase další kdo přidá budovu svou. Dále se v rotacích ukazuje aktivita členů cechu (cože je dobré pro vůdce cechu) a také se tímto způsobem dají získat odměny (Body Výzkumu, plánky na danou budovu a medaile) za tvé umístění ve spoluhráčově VB. Odměny se nám ukáží až se daný level u VB uzavře.

 

A pozor! Pokud o to spoluhráč ve vlákně nepožádá, tak VB které mají level víc jak jedna nezavíráme. Připravili by jsme ho o případný dvojitý výběr bonusu. Samozřejmě aby to nebylo tak jednoduché, tak pro několik budov platí výjimka, takže doplnit všechny body v daném levelu můžeme jen u VB Diova socha a Chrám relikvií. U ostatních necháváme poslední bod výzkumu majiteli.

 

Může se stát, že do VB máme vložit např. 5 bodů. Ale vložením bychom daný level VB dokončili. Takže vložíme pouze 4 body a s pátým počkáme, až si majitel budovu uzavře sám. Popřípadě se sním soukromou zprávou domluvíme, kam mu ten zbývající bod máme vložit.