Jdi na obsah Jdi na menu
 


Lešení

Když se vám podaří sehnat všechny plánky na stavbu nové VB a budete chtít od ostatních z cechu přispět na rozjetí budovy (tzv. shození lešení) tj. hlavně pomoci z 0 levelu na 1 level (kdo by nechtěl je sám proti sobě) tak udělá toto.

 

Vytvoří skupinovou zprávu v Centru zpráv, do které zahrne všechny členy cechu (v záložce společenské, nová zpráva, příjemci - upravit, vložit všechny členy cechu, název tématu váš nick a jméno VB kterou vkládáte) a přes svorku vložíte VB u které chcete pomoci sundat lešení.

 

Pro ostatní členy cechu platí toto. Do lešení máme POVINNOST přispět min. 3 body, tj body které nám všem dává radnice za naše společné úsilí v cechu. Pokud se k vašemu bodovému příspěvku dostanete, až když je level 0 - 1 ukončen, tak i nadále povinnost platí, přece jen jde o očekávanou solidaritu, takže přispějete do toho levelu, který je momentálně otevřen. Pokud možno od levelu 1 nahoru budovu nezavírejte aby si jí majitel mohl zavřít sám a uskutečnit si tak dvojitý výběr bonusů z ní.

 

Ten který do lešení přispěje, tuto zprávu opustí. Aby ten, kdo zprávu založil a vedení cechu mělo přehled, kdo přispívá a kdo ne.

!!!Povinnost je třeba splnit co nejdříve, nejlépe do 2 dní od zahájení stavby VB!!!

 
Pokud je to nejasné, tak může tento text případně doplněn o obrazový materiál. :-)
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář